Rīgā 81 gadu vecs sirmgalvis ar auto notriecis sievieti

Vakar Rīgā 81 gadu vecs vīrietis ar automašīnu notriecis pagaidām neidentificētu sievieti, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis Jūrmalas gatves un Imantas 7.līnijas krustojumā, kur 1934.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Volkswagen” uzbraucis pagaidām neidentificētai sievietei. Cietusī ar traumām nogādāta slimnīcā.

Rīgā, Augusta Deglava ielā, 1975.gadā dzimis vīrietis automašīnu vadījis 1,58 promiļu alkohola reibumā un saskrējies ar 1987.gadā dzimušas sievietes vadītu automašīnu “Honda”, kas pēc tam sadūrusies ar automašīnu “Volkswagen”, kuru vadījis 1975.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cietusi 1987.gadā dzimusī “Honda” vadītāja.

Tāpat Augusta Deglava ielā 1972.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Renault” ar piekabi nobraucis no ceļa braucamās daļas un ietriecies elektrības sadales skapī, bet pēc tam stāvvietas žogā. Negadījumā cietis automašīnas vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Kopumā vakar valstī reģistrēti 76 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 35 ceļu satiksmes negadījumi, kuros, cietuši 11 cilvēki

Vakar uz Latvijas ceļiem par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 163 administratīvā pārkāpuma protokoli, informēja Valsts policijā. Visvairāk šoferu par šo pārkāpumu sodīti Rīgas reģionā – 71.

Savukārt alkohola reibumā vakar pie stūres pieķerti seši šoferi – divi Rīgas reģionā un pa vienam Zemgales, Vidzemes, Kurzemes un Latgales reģionā.

Kopumā vakar valstī reģistrēti 76 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 35 ceļu satiksmes negadījumi, kuros, cietuši 11 cilvēki.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.