Parādīts modernizētā “GAZ-69” salons (+ foto)

Medijos ievietota jauna informācija par savulaik ražotā krievu apvidus auto “GAZ-69” mūsdienu variantu, ko apņēmusies radīt Sanktpēterburgas tūninga kompānija “Truck Garage”. Pirms divām nedēļām interesanti varēja iepazīties ar automašīnas ārējo izskatu, bet tagad publicēta pirmā skice ar interjera iekārtojumu.

“Truck Garage” dizainera A.Mihejeva “Vkontakte” publicētais attēls ļauj noprast, ka pārbūvētais “GAZ-69” saglabās savu askētisko stilu ar metālisku vertikāli novietotu priekšējo paneli, džipiem raksturīgo rokturi pasažiera priekšā un ciparnīcu izkārtojumu mērinstrumentu panelī.

Kā tika atklāts agrāk, no oriģināla paliks vien rāmis un virsbūve, bet pārējais tiks samainīts pret jaunām detaļām un mezgliem. Automašīna iegūs jaunus tiltus, regulējamus amortizatorus un “Chrysler” ražojuma 5,7 vai 6,4 litru V8 motorus no “Jeep Commander” un “Dodge Durango”.

“Truck Garage” plāno izgatavot 12 eksemplārus, tajā skaitā versiju ar metālisku un salokāmu jumtu, kā arī pikapu.

Automašīnas cena būšot aptuveni četri miljoni rubļu (EUR 54 500) un pirmo “GAZ-69” “Truck Garage” interpretācijā var gaidīt 2016.gada aprīlī. 

Foto: Truck Garage

Foto: Truck Garage

Foto: Truck Garage

GAZ-69 Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.