Svētdien ceļu satiksmes negadījumos cietis viens cilvēks, Rīgā apgāzās sniega tīrāmā automašīna

Vakar ceļu satiksmes negadījumos Latvijā cietis viens cilvēks, aģentūru LETA informēja Valstspolicijā.

Kopumā valstī reģistrēti 49 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem visvairāk negadījumu noticis Rīgas reģionā – 28, pa pieciem negadījumiem reģistrēti Zemgales, Vidzemes un Latgales reģionā, bet seši negadījumi reģistrēti Kurzemes reģionā.

Negadījumos cietis viens cilvēks.

Vakar neilgi pēc plkst.10 Rīgā, Biķernieku ielā, apgāzās sniega tīrāmā automašīna. Avārijas dēļ dažas stundas bija ierobežota transporta kustība.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu valstī noformēti 213 administratīvā pārkāpuma protokoli, informēja Valsts policijā.

Visvairāk protokolu noformēts Rīgas reģionā – 103. Zemgales reģionā par ātruma pārsniegšanu pieķerti 59 šoferi, Vidzemes reģionā 23, Kurzemes reģionā 13, bet Latgales reģionā – 15 šoferi.

Par automašīnas vadīšanu alkohola vai narkotisko vielu reibumā pieķerti 11 šoferi. Rīgā policija apturējusi piecus šoferus, kas pie stūres sēdušies alkohola reibumā, un vienu, kurš vadījis automašīnu narkotisko vielu reibumā. Zemgales reģionā pie stūres alkohola reibumā sēdušies trīs šoferi, bet Kurzemes un Latgales reģionā – pa vienam.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.