Škoda parāda Kodiak priekšteča skices (+ foto)

Čehijas autobūves kompānija Škoda publicējusi konceptuālā krosovera VisionS skiču attēlus. VisionS, kas pirmizrādi svinēs Ženēvas autoizstādē par sērijveida modeli ar nosaukumu Kodiak pārtaps līdz 2017.gadam.

VisionS ir 4700 mm garš, 1910 mm plats un 1680 mm augsts. Automašīnai ir plastmasas aizsargi virsbūves apakšā, liela izmēra riteņu diski un LED dienasgaitas lukturi, savukārt salonā ar trīs sēdekļu rindām varēs ērti izvietoties seši braucēji.

Zināms, ka VisionS sērijveida versija Kodiak tiks ražota uz Volkswagen MQB platformas un dalīs tehniku ar VW Tiguan septiņvietīgo modifikāciju. Čehu krosovers būs pieejams ar divām vai trīs sēdekļu rindām, bet motoru piedāvājumā būs 150 Zs benzīna turbo agregāts ar 1,4 litru tilpumu, kā arī divlitru motori ar 180 un 220 ZS. Dīzeļus pārstāvēs divi motori ar 2,0 litru darba tilpumu un 150 un 184 ZS jaudu. Vēlāk tiek solīta arī hibrīda modifikācija ar bateriju uzlādēšanas iespēju no mājas elektrotīkla.

Plānots, ka Škoda Kodiak debitēs oktobrī gaidāmajā Parīzes autoizstādē, bet tirdzniecībā to var gaidīt 2017.gada pirmajā pusē.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.