“Citroen” parāda minivenu “Space Tourer” (+ foto)

Francijas autobūves kompānija “Citroen” publicējusi furgoniņa “Space Tourer” attēlus, atklājot, ka plašākas publikas tas priekšā stāsies Ženēvas autoizstādē (no 3.03).

“Space Tourer”, kas “Citroen” modeļu gammā nomainīs “Jumpy”, tapis PSA koncerna sadarbībā ar “Toyota”. Automobilis tiks piedāvāts trīs dažādos garumos (4,60-5.30 m) un četrās aprīkojuma versijās, solot  nogādāt galapunktā līdz pat deviņiem braucējiem. Jaunievedums ir kompaktā modifikācija ar 4,60 m kopgarumu.

Minivena aprīkojumā var būt adaptīvā kruīzkontrole, automātiskā avārijas bremzēšanas sistēma, joslas uzturēšanas palīgsistēma. “Space Tourer” sānu durvīm ir automātiskā atvēršanas funkcija, ko aktivizē, pašūpojot kāju zem sliekšņa virsbūves sānos. Komplektā arī jauna multimediju sistēma ar septiņu collu ekrānu, “MirrorLink” funkciju un “Apple CarPlay” atbalstu.

Jaunie motori attīsta līdz pat 180 ZS jaudu un kā apgalvo ražotājs, ir labākie segmentā pēc degvielas ekonomijas rādītājiem.

“Citroen Space Tourer” būs tehniski identiski, taču vizuāli mazliet atšķirīgi platformas brāļi – “Peugeot Traveller” un “Toyota Proace”. Visi trīs tiks ražoti Valansjenas rūpnīcā Francijā. 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.