„Michelin CrossClimate – revolūcija riepu tirgū

Kompānija „Michelin” laiž tirgū pirmo vieglo automašīnu vasaras riepu modeli „CrossClimate”, kas sertificēts izmantošanai arī ziemā.

Sertificēta ar 3PMSF („3-Peak Mountain with Snow Flake”) sniegpārslas simbolu, kas norāda, ka riepu iespējams izmantot ziemas laikā tajās valstīs, kur ziemas riepas ir nepieciešamas ar likumu, „Michelin CrossClimate” piedāvā auto īpašniekiem iespēju mainīt riepas nevis tad, kad tuvojas obligātais termiņš, bet gan tad, kad to pieprasa braukšanas apstākļi uz autoceļiem.

„Michelin CrossClimate” iezīmē jaunus riepu kategorijas standartus. Atšķirībā no vissezonas riepām, kuru veiktspēja vasarā un ziemā ir tehniskā kompromisa rezultāts, „Michelin CrossClimate” ir ieguvusi augstāko, t.i., A klases novērtējumu par saķeri uz slapja ceļa, vadoties pēc vasaras un ziemas riepu vērtēšanas kritērijiem. Tā apvieno vasaras un ziemas riepu tehnoloģiju, kas līdz šim tika uzskatīts par neiespējamu realizēšanai vienā riepā. Šis inovatīvais produkts pielāgo savas īpašības laika apstākļiem uz ceļa, pateicoties novatoriskam protektora dizainam un inteliģentam elastomēru maisījumam.

„Michelin CrossClimate” riepas ir testējuši un pārbaudījuši vairāki neatkarīgi eksperti: „TTUV-Sud Product Service”, „Dekra Test Center” un „UTAC-CERAM Groupp”. Šīs organizācijas apstiprināja visaugstāko veiktspēju gan vasarā, gan ziemā, kā arī priekšrocības, salīdzinājumā ar tirgū pieejamām vissezonas riepām, tostarp, drošu bremzēšanu uz sausa ceļa.

„CrossClimate” ir pieejama 23 dažādos izmēros, riteņiem no 15 līdz 17 collām, tādējādi sedzot 70 % Eiropas tirgus prasības, taču vēl šī gada laikā „Michelin” plāno paplašināt izmēru diapazonu.

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.