Londonas centru iekaro deviņmetrīgs Stigs

Pie “BBC” korporācijas ofisa Londonas centrā uzstādīta 9 m augsta stiklšķiedras statuja. Tas ir noslēpumainais autobraucējs Stigs no raidījuma “Top Gear” („Gāzi grīdā!”), kurš šādu godu izpelnījies sakarā ar jaunās sezonas atklāšanu, kas gaidāma 29.maijā.

Pirmajam “Top Gear” šovam ar jaunajiem raidījuma vadītājiem bija „jāiet gaisā” jau 8.maijā, taču tad pirmizrādi pārcēla uz maija beigām, lai neradītu konkurenci  ar citu populāru šovu – “Britain`s Got Talent”.

Jauno “Top Gear” vadīs amerikāņu seriāla “Friends” (“Draugi”) aktieris Mets Leblanks, britu radio un televīzijas personība Kriss Evanss, Rorijs Rīds, autosacīkšu komentētājs Edijs Džordans, vācu sacīkšu braucēja Sabīne Šmica un žurnālists Kriss Heriss. 

Savukārt “Top Gear” vecā komanda – Džeremijs Klārksons, Ričards Hamonds un Džeimss Mejs – iecerējuši jaunu šovu ar nosaukumu “The Grand Tour” (saīsinājumā GT). Jaunais auto raidījums būs skatāms „Amazon Prime” straumēšanas pakalpojumā sākot ar 2016.gada rudeni.

Šī gada martā “BBC” atlaida Klārksonu pēc saķeršanās ar raidījuma producentu Oisinu Timonu, kuram toreizējais “Top Gear” vadītājs bija uzbrucis fiziski. Pēc notikušā “BBC” paziņoja, ka nepagarinās Klārksona līgumu, un Mejs un Hamonds, solidarizējoties ar savu kolēģi, arī pameta raidorganizāciju.

Foto: Publicitātes attēls

Top Gear jaunā komanda

Top Gear vecā komanda

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.