Pie Nīcas no uzliesmojušas automašīnas vraka atbrīvo vīrieti

Šorīt glābēji Nīcas novadā, Otaņķu pagastā no degušas automašīnas izglāba cilvēku.

Izsaukums uz negadījuma vietu tika saņemts plkst.5.06. Otaņķu pagastā bija noticis ceļu satiksmes negadījums, kura rezultātā kāds cilvēks palika iespiests degošā automašīnā.

Ierodoties notikuma vietā, ar hidraulisko instrumentu palīdzību, ugunsdzēsēji glābēji atbrīvoja automašīnā iespiesto vīrieti un nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Liesmas automašīnā bija nodzēstas pirms VUGD ierašanās.

Vakar Latvijā par agresīvu braukšanu noformēti deviņi administratīvā pārkāpuma protokoli, bet par ātruma pārsniegšanu – 225 protokoli. Visi deviņi agresīvie šoferi apturēti Rīgas reģionā.

Par ātruma pārsniegšanu lielākais protokolu skaits noformēts Rīgas reģionā – 83. Zemgales reģionā un Kurzemes reģionā noformēti 39 protokoli katrā, Vidzemes reģionā noformēti 35 protokoli, bet Latgales reģionā – 9.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā pieķerti astoņi šoferi, no tiem pa diviem Rīgas, Vidzemes un Kurzemes reģionā un pa vienam Latgales un Zemgales reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 70 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši seši cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēts 31 negadījums ar pieciem cietušajiem.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.