Vadošās autoskolas “Credo” un “Autoprieks” apvienojas, ar mērķi izveidot Latvijā pirmo autovadītāju universitāti

Latvijā vadošās autoskolas “Credo” un “Autoprieks” apvienojas, ar mērķi izveidot Latvijā pirmo autovadītāju universitāti. Turpmāk “Credo” un “Autoprieks” darbosies ar nosaukumu “Credo Autoprieks”.

Apvienošanās rezultātā autoskolu alianse “Credo Autoprieks” plāno aktīvu darbu pie autoskolu nozares sakārtošanas un izaugsmes veicināšanas, kā arī tirgus standartu un autovadītāju kvalifikācijas līmeņa un kultūras uz Latvijas autoceļiem paaugstināšanas.

Apvienojoties “Credo Autoprieks” ir kļuvusi par lielāko autovadītāju izglītības iestādi Latvijā, kas piedāvā auto vadīšanas apmācības 19 filiālēs visā valsts teritorijā. Šobrīd “Credo Autoprieks” ir līdere arī studentu skaita ziņā, kuri ir nokārtojuši eksāmenus un ieguvuši autovadīšanas tiesības, to kopskaitam gada laikā pārsniedzot 5000 absolventu. Uzņēmums ik dienu nokomplektē divas jauno studentu grupas.

Raugoties uz uzņēmuma tālāko darbību, vadošu autoskolu alianses “Credo Autoprieks” direktors Maksims Rapoports stāsta: “Aizvadītā gada laikā, kopš uzsākām abu uzņēmumu apvienošanos, esam strādājuši, lai pārstrukturizētos un optimizētu uzņēmuma resursus. Turpmāk kā galvenos darbības principus esam izvirzījuši nozares kvalitātes standartu paaugstināšanu, apvienojot to ar vairāk nekā 15 gadu laikā uzkrāto uzņēmuma pieredzi. Būdama lielākā mācību iestāde nozarē, nākotnē plānojam pievērst lielāku uzmanību un aktīvi organizēt dažāda veida pasākumus, kas vērsti un ceļu satiksmes drošības uzlabošanu, kā arī jauno un esošo autovadītāju kvalifikācijas līmeņa paaugstināšanu. Lai attīstītu un sakārtotu autoskolu tirgu, plānojam un esam gatavi sadarboties ne tikai ar atbildīgajām iestādēm, bet arī citiem tirgus dalībniekiem. Kopumā mūsu vēlme ir būt vairāk nekā vienkāršai autoskolai. Vēlamies sniegt jaunajiem autovadītājiem labāko no “Credo” un “Autoprieks”. Nākotnē redzam “Credo Autoprieks” kā platformu un kopienu, kurā jaunajiem autovadītājiem ir iespēja dalīties ar savu pieredzi un dažādiem padomiem autovadīšanā.”

Jāuzsver, ka autovadītāju izglītības iestādes izvēlē būtisku lomu spēlē iespēja atrast sev vistuvāko, ērtāko apmācību vietu, kā arī vispiemērotāko apmācību norises laiku. Tāpēc šajā ziņā “Credo Autoprieks” topošajiem autovadītājiem sniegs daudz plašāku pakalpojumu pieejamību, modernas un apmācībām pielāgotas telpas, kā arī lielākas iespējas apvienot autovadīšanas tiesību iegūšanu ar citiem ikdienas pienākumiem.

“Credo Autoprieks” kļūs par Latvijā pirmo autovadītāju universitāti

Autovadītāju universitātes prioritātes būs nodrošināt kvalitatīvu un modernu jauno autovadītāju apmācības sistēmu, kā arī paaugstināt autovadītāju kvalifikācijas līmeni un kultūru uz Latvijas autoceļiem. “Credo Autoprieks” nodrošinās jaunos autovadītājus ar modernākajām mācību metodēm, lielāko mācību automašīnu izvēli un vairāk nekā 60 autovadīšanas instruktoriem. Katru mēnesi autovadītāju universitāte “Credo Autoprieks” varēs uzņemt 40 apmācību grupas.

Turpina Maksims Rapoports: “Mēs vēlamies radīt modernu un draudzīgu mācību vidi, kurā cilvēki varēs ātri un kvalitatīvi apgūt gan teorētiskās zināšanas, gan praktiskās iemaņas profesionālu pasniedzēju vadībā. “Credo Autoprieks” ir atvērts uzņēmums, tāpēc vasarā aicinām klientus sniegt ieteikumus, kas palīdzētu mums autovadītāju universitātes izveidē. Šovasar tiks atklāta arī uzņēmuma jaunā mājaslapa. Savukārt noslēdzot autovadītāju universitātes izveidi, tā palīdzēs ikvienam topošajam vadītājam daudz pilnvērtīgāk iemācīties un izprast ceļu satiksmi, kā arī iegūt pārliecību par savām spējām un zināšanām pie transportlīdzekļa stūres.”
Par autoskolu aliansi “Credo Autoprieks”

Autoskolu alianse “Credo Autoprieks” tika izveidota, apvienojoties divām autoskolām – “Credo” un “Autoprieks”. Uzņēmumam ir vairāk nekā 15 gadus ilga pieredze nozarē. “Credo Autoprieks” vadītāja apliecību var iegūt 10 dažādās kategorijās (A, B, BE, C, CE, D, DE, 95, ADR un Traktortehnika), izvēloties starp vairāk nekā 60 pieredzējušiem instruktoriem, un katru gadu to absolvē vairāk nekā 5000 studentu. Autoskolu alianse “Credo Autoprieks” sadarbojas ar CSDD, īstenojot dažādas aktivitātes, kas vērstas uz ceļu satiksmes drošības uzlabošanu. Tāpat “Credo Autoprieks” sniedz pienesumu autoskolu tirgus attīstībā un sakārtošanā. Uzņēmumu par savu sadarbības partneri ir izvēlējusies Nodarbinātības valsts aģentūra, lidosta “Rīga”, Policijas koledža, Nacionālie Bruņotie spēki, kā arī citas valsts iestādes un privātie uzņēmumi.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.