Domenikss apmācībās kravas auto šoferi sasniedz 12,18% degvielas ekonomiju (+ video)

Maijā Domenikss sadarbībā ar Mercedes-Benz Driving Academy organizētajās apmācībās kravas autovadītāji apguva efektīvas braukšanas principus. Vidējais degvielas ietaupījums pēc teorētiskajām un praktiskajām apmācībām bija 12,18 procenti jeb vidēji degvielas patēriņš samazinājās par 4,43 l/100km.

Apmācības īpaši veidotas nozares profesionāļiem, kuru ikdienas darbs ir kravu pārvadājumi Latvijas un Eiropas mērogā. Apmācības ilga piecas dienas, ikdienas individuāli strādājot ar 10 autovadītājiem.

Apmācības vadīja pieredzējušie Domenikss konsultanti un Caesar Gonzales, kas ir Mercedes-Benz Driving Academy instruktors Vācijā.
Efektīvas braukšanas apmācības ir inovatīva pieeja, kas ietver ieteikumus ne tikai degvielas ekonomijai, bet arī mašīnas resursa ekonomijai, vadītāja slodzes samazināšanai un braukšanas stila uzlabošanai.

Apmācības norisinājās ar divām īpaši pielāgotām Mercedes-Benz kravas automašīnām, kurās vienlaikus var atrasties vadītājs un seši pasažieri, tādejādi ļaujot pieredzējušiem autovadītājiem vērot arī citu kolēģu prasmes un kopīgi tās analizēt.

Domenikss organizētās kravas automašīnu vadītāju apmācības sadarbībā ar Mercedes-Benz Driving Academy norisinās ik gadu. Ikdienā konsultācijas pieejamas visiem klientiem gan kravas automašīnas saņemšanas brīdī, gan tās ekspluatācijas gaitā.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.