Volkswagen piedāvā Touareg Executive Edition

Volkswagen sāk vasaru ar jaunu, ekskluzīvu ierobežota izlaiduma modeli. Jaunais Touareg Executive Edition tagad papildina populāro apvidus automobiļu klāstu un pārsteidz ar ekskluzīvu aprīkojumu.

Pirmklasīgs, elegants, izsmalcināts – jaunais Touareg Executive Edition iemieso visu, kas ir īpašs. Papildus ekskluzīvajai papildaprīkojumā pieejamajai Malbec Red virsbūves krāsai par godu franču sarkano vīnogu šķirnei Malbec īpašo eleganto modeli izceļ arī standartaprīkojumā iekļautie melnie 20 collu vieglmetāla diski Mallory. Klientu izvēlei pieejami arī dažādi 20 un 21 collas vieglmetāla diski. Gaumīgo Touareg virsbūvi papildina tonēti sānu un aizmugurējie logi, kā arī dūmakaini LED aizmugurējie lukturi ķiršu sarkanā krāsā.

Touareg Executive Edition ekskluzivitāte turpinās arī salonā. Pirmkārt, tie ir izsmalcinātie Nappa ādas sēdekļi melnā krāsā ar izteiksmīgo dimantveida rakstu un šuvēm kontrastējošā tabakas krāsā, kas rada īpaši gaumīgu kopējo iespaidu. Ērtus un relaksētus pārbraucienus garantē priekšējie klimata sēdekļi.

Nospiežot pogu, iespējams regulēt ne tikai sēdekļu temperatūru, bet arī sēdekļu ventilāciju. Salonu papildina arī tādi elementi kā vairāki smalki dekoratīvie ielaidumi no koka, apgaismotas nerūsējošā tērauda durvju sliekšņu uzlikas ar Executive Edition logotipu un individuāli pielāgojams fona apgaismojums. Elegantā īpašā modeļa cena ir no 64 925 EUR Touareg ar V6 TDI 150 kW / 204 ZS dzinēju.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.