“Renault” laiž klajā “Megane” sedanu

Francijas autobūves kompānija “Renault” papildina “Megane” saimi ar sedana modifikāciju, kas pievienosies piedāvājumā esošajām hečbeka un universāla versijām. “Renault Megane” sedans tiks piedāvāts vairāk nekā 20 pasaules valstu tirgos.

Četrdurvju automobilis izgatavots uz “Renault-Nissan” platformas CMF un apveltīts ar “Renault” jaunākajiem modeļiem raksturīgu dizainu, kas zīmīgs ar augšpusē platāku radiatora resti un liela izmēra kompānijas logotipu tās centrā. Izceļas arī profilētais motora pārsegs un galvenie lukturi ar C-veida dienasgaismām.

Sedana aprīkojumā ir septiņu collu digitālais mērinstrumentu panelis un R-Link 2 multimediju komplekss ar 8,7collu ekrānu, projekcijas ekrāns un plašs bagāžas nodalījums ar 508 litru tilpumu. 

Benzīna motoru klāstā 1,6 litru atmosfēriskais agregāts ar 115 Zs un 1,4 litru turbo ar 130 Zs. Pirmais var strādāt komplektā ar piecu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu vai variatora transmisiju, otrs – ar 6MK vai septiņu pakāpju divsajūgu transmisiju. Dīzeļdzinējus pārstāv 1,5 litru agregāts ar 90 un 110 Zs, kā arī 1,6 litru dīzelis ar 130 Zs. Visi strādā komplektā ar 6MK.

“Renault Megane” sedans nomainīs modeli Fluence un tiks ražots franču kompānijas rūpnīcā Turcijas pilsētā Bursā.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.