Ļoti melns un ļoti draudīgs – Jeep Grand Cherokee versija Eiropai (+ FOTO)

ASV autobūves kompānija Jeep prezentējusi apvidus automobiļa Grand Cherokee īpašo versiju S, kas paredzēta Eiropas tirgum.

S versijas galvenās atšķirības pazīmes ir draudoši melns eksterjera noformējums, ieskaitot arī citkārt hromā mirdzošo radiatora resti, 20 collu riteņu diski un sportiski noregulēta piekare.

Īpaši melnajai versijai būs arī tonēti stikli ar “melnā hroma” apmalīti un dubulti izplūdes sistēmas uzgaļi (protams, melni), bet salons izdarināts ar nappa ādu, koku un metāla dekoriem.

S versijas standarta aprīkojums ietver multimediju sistēmu ar 8,4 collu skārienjutīgu ekrānu, Apple Car un Android Auto atbalstu, Alpine 506 vatu audio sistēmu ar aktīvo trokšņu slāpēšanas funkciju, panorāmas jumtu, sēdekļus ar apsildi un ventilāciju.

Jeep Grand Cherokee S komplektēts ar Quadra-Drive II pilnpiedziņas sistēmu, pašbloķējošo diferenciāli aizmugures asij, pazeminošo pārnesumu un Selec-Terrain tehnoloģiju ar pieciem darba režīmiem.

Dzinēju paleti veido trīslitru dīzelis, asmosfēriskais sešcilindru benzīnnieks un 5,7 litru V8 HEMI, kas attīsta 356 Zs. Visi agregāti strādā komplektā ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.