Skāde 200 000 eiro – Vācijā avarē nezināms dārga sporta auto prototips

Vācijā, uz automaģistrāles A6 avarējis dārga sporta auto testu prototips. Policija klusē, taču mediji izteic versiju, ka tas ir kāds topošais Mercedes vai Porsche modelis.

Vēl nav pārdošanā, taču jau piedzīvojis avāriju. Jā, tā var gadīties, ja runa ir par prototipu, automašīnu, ko izmanto, lai testētu topošā modeļa komponentes, tehnoloģijas vai elektroniskās sistēmas.

Viens no šādiem prototipiem, ietriecoties maģistrāles nožogojuma barjerās, 4.augusta rītā avarējis uz A6 šosejas netālu no Enkenbahas-Alzenbornas krustojuma.

“Saskaņā ar sākotnējo informāciju vadītājs sliktos laikapstākļos vienkārši brauca pārāk ātri,” – tā šo negadījumu komentējusi Kaizerslauternas policija, piebilstot, ka avarējis dārgs, augstas veiktspējas sporta auto.

Vadītājs un viņa līdzbraucējs avārijā necieta un uzreiz pēc negadījuma, apsedza bojāto automobili ar necaurspīdīgu pārklāju. Policija neatklāj, kādam ražotājam spēkrats pieder, vien norāda, ka avārija vērtējama kā „totalschaden” (pilnībā iznīcināts), piebilstot, ka zaudējumi sniedzas aptuveni 200 000 eiro apmērā.

Savukārt mediji raksta, ka spriežot pēc prototipa numurzīmēm BB (Böblingen), cietušais auto varētu piederēt Mercedes-Benz vai Porsche.

Attēlu ar avarējušo, taču jau apsegto prototipu var atrast apmeklējot vācu interneta izdevumus, piemēram, Auto-Motor-Und-Sport vai Rheinpfalz.

Ilustratīvs attēls Foto: Ekrānbilde no facebook.com/PolizeiRheinlandPfalz

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.