Pagarinātais BMW Ķīnas tirgum (+ FOTO)

Jaunā 5.sērijas (G60) paaudze Eiropā debitēja maijā, bet tagad BMW parādījis pagarināto modeli, kas tiks ražots Ķīnā un paredzēts šīs valsts tirgum.

No globālās versijas Ķīnas variants atšķiras ar garāku riteņu bāzi (+13 cm iepriekšējās paaudzes modelim) un izgaismotu ciparu „5” uz virsbūves aizmugures balsta atšķirīgas krāsas laukumā. Šī detaļa ir visiem ķīniešu “pieciniekiem”, un no tās var saprast, kādu spēkstaciju automašīna izmanto: elektriskajam i5 cipars mirgo zilā krāsā, iekšdedzes motoru versijām tas ir balts.

Ķīnas versijas četrdurvju komplektācija ietver izliekto BMW Curved Display multivides displeju, četru zonu klimata kontroli, divu toņu interjera dizaina shēmu un no 7. sērijas aizgūto 31,3 collu panorāmas displeju BMW Theater Screen aizmugures pasažieriem.

Pagarinātais sedans tiks ražots BMW Brilliance Automotive rūpnīcā Šenjanā, piedāvājumā ietverot iekšdedzes motoru modeli un elektrisko i5.

Iepriekšējās paaudzes modelis Ķīnā bija labi pieprasīts, no 2022. līdz 2022.gadam vācu autobūves uzņēmumam pārdodot 530 000 eksemplāru.

Foto: BMW

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.