400 stundu roku darbs – miljonu vērts Bugatti turīgam kolekcionāram (+ FOTO)

Lai izpildītu kolekcionāra pasūtījumu, apgleznojot unikālo Chiron Super Sport Golden Era, bija nepieciešami divi gadi un 400 stundu darba.

Bugatti atzīst, ka tas bija viens no sarežģītākajiem projektiem, ko uzņēmums jebkad saņēmis, taču klienta vēlmes stāv pāri visam, tādēļ arī šis pasūtījums ir izpildīts.

Rezultātā vienā eksemplārā izgatavotais Chiron Super Sport Golden Era ir ieguvis virsbūves krāsojumu divkrāsu Nocturne Black melnās un Dora zeltītās krāsas apvienojumā, ko grezno mākslinieka rūpīgi ar roku uzzīmētās skices. Pasažiera pusē redzami 26 vēsturisko modeļu atveidi, tostarp Type 41 Royale un Type 57 SC Atlantic, bet vadītāja puse atvēlēta 19 automašīnu skicēm no jaunā laikmeta, kas aizsākās 1987. gadā, tādēļ šeit piestājuši EB110, Veyron un Chiron.

Salonam pievērsta tikpat rūpīga uzmanība, katram durvju panelim atvēlot pa trim Bugatti modeļiem, greznojot to ar smalkām Golden Era nošuvēm un ar roku veidotu uzrakstu “One-of-One”.

Tehniski Golden Era modelis ir Chiron Super Sport – ar 25 cm garāku virsbūvi un par 100 Zs jaudīgāku motoru nekā standarta 1500 Zs Chiron.

Bugatti Chiron Super Sport Golden Era cena netiek atklāta, taču zināms, ka pirms nodošanas savam pasūtītājam automašīnu būs iespēja aplūkot Monterejas Car Week (no 17.08) pasākumā.

Foto: Bugatti

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.