100 000 dolāru vērto Audi e-tron gulda kastē ar 2 tonnām rīsu; kāpēc? (+ VIDEO)

Blogeris no ASV iegādājies izsolē tikai 4200 km nobraukušu elektroauto Audi e-tron un ievietojis to kastē ar divām tonnām rīsu.

Youtube lietotājs Riks Benoits veicis eksperimentu, ko neviens iepriekš, visticamāk, nebija izpildījis. Amerikānis uzbūvējis lielu kasti ap savu nesen izsolē iegādāto Audi e-tron un piepildījis to ar divām tonnām rīsu.

Kādēļ tas darīts, var noprast, ja gadījies dzirdēt par padomiem, ko darīt, ja mobilais tālrunis iekritis ūdenī. Viens no ieteikumiem ir ievietot tālruni bļodā ar rīsiem, ko blogeris tad arī nolēmis to izmantot, lai atdzīvinātu savu izsolē iegādāto Audi e-tron.

Benoits gluži vai jauno (nobraukums 4200 km) elektromobili bija iegādājies izsolē par 50 000 dolāru (jauna cena: 110 000 dolāru), taču ir viens “bet” – automašīna bija tā saucamais slīkonis, kas kādu laiku pabijusi ūdens ietekmē, kas bija radījis defektus augstsprieguma akumulatorā, dzesēšanas sistēmā, vairākās CAN vārtejās, vadītāja palīdzības sistēmā un citās vietās.

Amerikānis atcerējies par padomu ar rīsiem un nodomājis, ka tas, kas strādā mazā mērogā, būs efektīgs arī lielākā devā. Lai nosegtu e-tron ar rīsiem, tika uzbūvēta liela nosegta kaste, lai mitrums nespētu piekļūt no gaisa un rīsi savu darbu paveiktu pēc iespējas labāk.

Pēc dažām dienām automašīna tika atbrīvota no piespiedu garāžas, iedarbināta un pat nedaudz izkustējās. Lai gan daudzie kļūdu paziņojumi borta datorā palika, amerikānis uzskata, ka triks ar rīsiem strādā.

 

Ilustratīvs attēls: Audi e-tron

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.