Pagarinātais BMW X5 Ķīnas tirgum modernizēts (+ FOTO)

Speciāli Ķīnas tirgum ražotais pagarinātais X5 modernizēts un tikko piedzīvojis pirmizrādi Čendu motoršovā.

BMW aizvadījis modeļu BMW X5 xDrive30Li un X5 xDrive40Li pirmizrādi, uzsverot, ka tas ir uzlabots piedāvājums segmentam, kur ražotājs ieņēmis vadošo pozīciju.

Galvenā LCI modeļu (ražotāja iekšējais apzīmējums) atšķirība ir par 130 mm pagarinātā riteņu bāze un lielākās durvis, kas nodrošina vairāk telpas aizmugurē un vieglāku iekāpšanu/izkāpšanu.

Tam jāpieskaita īpaši sēdekļi un ekskluzīvas funkcijas, kas palielina ceļojuma komfortu. Dažādās aprīkojuma versijās tiek piedāvāts, piemēram,  panorāmas stikla jumts, USB-C savienojums uz priekšējo sēdekļu atzveltnēm, viedtālruņa paliktnis ar induktīvās uzlādes funkciju, kas izstrādāts tikai Ķīnas tirgum.

BMW X5 xDrive30Li un X5 xDrive40Li standarta aprīkojumā būs M sporta pakotne, kā arī BMW Iconic Glow radiatora režģis ar izgaismojuma „ūdenskrituma efektu” un hroma apdari, kas, it īpaši tumsā, atstās neaizmirstamu iespaidu. Pieejama arī Sport Luxury pakotne ar ekskluzīviem perlamutra hroma ieliktņiem priekšējam un aizmugures aerodinamikas elementiem, sānu apmalēm, gaisa pievadiem, sānu logu apmalēm un jumta reliņiem.

Abi benzīna dzinēji tagad ir apvienoti ar 48 voltu vieglo hibrīda tehnoloģiju. Jaunā BMW X5 xDrive30Li 2,0 litru četrcilindru rindas benzīna dzinējs attīsta 258 ZS jaudu un 400 Nm maksimālo griezes momentu, kas nodrošina paātrinājumu no nulles līdz 100 km/h 7,2 sekundēs

Modernizētie un pagarinātie BMW X5 Ķīnai tiek ražoti kopuzņēmuma BMW Brilliance Automotive Ltd Dadongas rūpnīcā Šeņjanā. Tirgū tie nonāks 2023. gada septembrī.

 

Foto: BMW

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.