Modernizētais Hyundai Sonata ASV tirgum iegūst pilnpiedziņu (+ FOTO)

Dienvidkorejas autoražotājs Hyundai Ziemeļamerikas tirgum sagatavojis versiju ar pilnpiedziņu, kas būs pieejama modelim ar 2,5 litru atmosfērisko motoru.

Hyundai Sonata modernizētais modelis, kas pirmizrādi pašmāju tirgū piedzīvoja jau pavasarī, rudenī būs nopērkams arī Ziemeļamerikas tirgū, turklāt viena no versijām par papildmaksu iegūs HTRAC pilnpiedziņu ar atsevišķu režīmu braukšanai sniegotos apstākļos.

Pilnpiedziņa par papildu maksu paredzēta modelim ar 2,5 litru atmosfērisko motoru, kamēr hibrīda un sportiskās N Line versijas īpašniekiem šāda iespēja piedāvājumā netiek iekļauta.

Citādi tas ir tas pats labi aprīkotais korejiešu sedans, ko var iegādāties par visnotaļ pieejamu cenu. Pirms modernizācijas ASV tā sākās no atzīmes 25 450 dolāru (hibrīds par 3000 dolāru dārgāks, N Line – no $35 000).

Automašīnas elektroniskie palīgi ietver tādas sistēmas kā aktīvā kruīza kontrole ar Stop & Go, Highway Assist braukšanai pa maģistrālēm, joslas uzturēšanas palīgs, aizmugurējās šķērssatiksmes kontrole un izbraukšanas palīgsistēma. Arī salons ir mūsdienīgi iekārtots un iepriecina ar diviem 12,3 collu ekrāniem (mērinstrumenti, multivides iekārta), Apple CarPlay un Android Auto atbalstu, projekcijas displeju un Bose audio 12 skaļruņu “mūziku”.

 

Foto: Hyundai

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.