Daudz pārmaiņu – modernizētā Tesla Model 3 piedzīvo pirmizrādi (+ FOTO)

Tesla Model 3 modernizētais modelis piedzīvojis pirmizrādi IAAmobility autoizstādē Vācijas pilsētā Minhenē.

Feislifta gaitā vidējās klases modelis ticis pie jauniem lukturiem priekšā un aizmugurē, jauniem bamperiem, motora pārsega, spārniem un aizmugures vāka, turklāt ražotāja logotipu tagad aizstāj uzraksts drukātiem burtiem.

Garumā Model 3 pieaudzis līdz 4,72 m, salonā jauna stūre ar integrētiem virzienrādītāju slēdžiem, jauns priekšējais panelis ar maināmu fona izgaismojumu, multimediju iekārta, kas strādā daudz ātrāk, viduskonsolē bezvadu uzlādes niša diviem viedtālruņiem, bet aizmugures pasažieriem pašiem savs skārienekrāns klimatkontroles vai multimediju funkcijām.

Jāpieskaita jauna dizaina riteņu diski ar 18 un 19 collu izmēru, klusākas riepas, pārstrādāta piekare, priekšējie sēdekļi ar ventilācijas sistēmu, 17 audio sistēmas skaļruņi, ko var pasūtīt dārgākām komplektācijām.

Eiropas tirgū modernizētais Model 3 kļūs pieejams oktobrī, cena Vācijā 42 990 eiro, cena Ķīnā, pārvēršot no juaņām – 34 700 eiro.

Tehniski elektromobilis nav mainījies. Elektriskais sedans ir pieejams divos aprīkojuma līmeņos: ar aizmugurējo un visu riteņu piedziņu. Pirmajā gadījumā spēkstacijas jauda ir 264 Zs un 340 Nm , otrā –  450 Zs un 559 Nm.

Vēlāk parādīsies Performance modelis, bet vistālāk braucošais variants pēc Tesla informācijas tagad veiks līdz 678 km.  

Foto: Ekrānbilde no facebook.com/IAAmobility/photos

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.