Mercedes-Benz E-klasei arī All-Terrain universāls (+ FOTO)

Mercedes E-klases piedāvājumu papildina jaunais All-Terrain universāls, kas tirgū konkurēs ar Audi A6 All-Road un Volvo V90 Cross Country.

No parastā universāla apvidus modifikācija atšķiras ar jaunu radiatora resti, papildu aizsargiem apakšai, sāniem un riteņu arkām, kā arī jauna dizaina 18 līdz 20 collu riteņu diskiem. All-Terrain modeļa bruņojumā arī pneimatiskā piekare, pilnpiedziņa un klīrenss, kas par 46 mm augstāks nekā standarta modelim.

Motoru izvēlē trīs varianti: versija E 220 d 4Matic ar 197 Zs dīzeļdzinēju un Mild Hybrid tehnoloģiju, kas pievieno 23 Zs, versija E 450 4Matic ar 381 Zs benzīna motoru un to pašu tehnoloģiju ar 23 Zs atbalstu, kā arī Plug-in uzlādējamais hibrīds E 300 de 4Matic uz četrcilindru dīzeļdzinēja bāzes ar 313 Zs un iespēju 85-102 kilometrus veikt elektriskā režīmā.

Jāpiemin All-Terrain apjomīgā kravas telpa (615 – 1830 litri), kas Plug-in-hinrīdmodelim ir nedaudz mazāka (460–1675 litri), braukšanas režīms Comfort, kur sasniedzot 120 km/h virsbūve automātiski pieplok tuvāk ceļa virsmai par 15 mm,  MBUX Superscreen, ko var papildināt ar displeju pasažierim (piemaksa).

Brīdī, kad tiek aktivizēta Offroad programma, vadītāja un centrālais ekrāns pārslēdzas Offroad režīmā, ļaujot sekot tādiem parametriem kā garuma un platuma grādi, kompass, transportlīdzekļa slīpuma leņķi un riepu spiediens. Apvienojumā ar 360 grādu kamerām var panākt “caurspīdīgā motora pārsega” efektu uz abiem ekrāniem parādot to, kas redzams priekšā zem mašīnas.

Ražotājs ziņo, ka E-klases trešais un pēdējais modelis pircējus sasniegs 2024.gada pirmajā ceturksnī.

Foto: Mercedes-Benz

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.