Mazāk par 30 000 eiro – Ķīnas Omoda drīzumā Eiropas tirgū

Ķīnas autobūves pārstāvjiem Eiropas tirgū drīzumā pievienosies marka Omoda, kas piedāvās kompaktu krosoveru Omoda 5 par pievilcīgu cenu.

Ārvalstu mediji vēsta, ka 2024.gada pavasarī Eiropā pārstāvētajiem Ķīnas autoražotājiem pievienosies zīmols Omoda (ietilpst Chery Group sastāvā), kas piedāvās Toyota C-HR un Hyundai Kona izmēru krosoveru Omoda 5. Sākumā uz Eiropu tiks sūtīts modelis ar četrcilindru benzīna turbo dzinēju par cenu „krietni zem 30 000 eiro”, bet pēc tam izvēlei pievienosies elektromobilis „par nepilniem 40 000 eiro”, informē vācu izdevums Auto Zeitung.

Saskaņā ar Chery Eiropas struktūrvienības vadītāja Johena Tītinga teikto, Omoda pārdošana Vācijā notiks, izmantojot klasisko stacionāro izplatītāju tīklu ar 80 līdz 120 atbalsta centriem.

Papildus sportiskā zīmola Omoda krosoveriem Chery Group plāno pārdot arī dvīņu zīmola Jaecoo transportlīdzekļus, kas izmanto to pašu tehnoloģiju, bet paļaujas uz izteiksmīgākām formām.

Saskaņā ar Wikipedia informāciju, Chery Group ir devītais lielākais Ķīnas autobūves uzņēmums, kas 2022.gadā pārdevis kopumā vairāk nekā 1,2 miljonus transportlīdzekļu. Šogad saražoto automobiļu skaitam jāsasniedz 2 miljonus.

Foto: Omoda

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.