Subaru Solterra STe – elektriskais krosovers sporta kostīmā (+ FOTO)

STe – „Sport Trim electrified” apzīmē elektriskā krosovera sportiskā noformējuma paketi, kas pieejama ar aprīkojuma komplektāciju Platinum un par papildu maksu.

Subaru savam modelim Solterra sācis piedāvāt aprīkojuma komplektu STe, kas automašīnas izskatam piedod vairāk individualitātes un padara to sportiskāku. Šādā komplektā ietilpst melni 20 collu vieglmetāla riteņu diski Y spieķu dizainā, spārnu un sliekšņu uzlikas virsbūves krāsā, īpaša dizaina salona grīdas paklājiņi, kā arī krāsains uzraksts STe uz slēgtās priekšējās restes un bagāžnieka vāka.

Šāds komplekts Vācijā maksā 3500 eiro un ir pieejams, sākot ar aprīkojuma komplektāciju Platinum (no 60 000 eiro).

Solterra Platinum tiek piegādāts ar daudzām funkcijām, kas tā īpašniekam ļauj baudīt relaksētu un komfortablu braucienu ar elektronisko palīgsistēmu atbalstu, jo šī komplektācija ietver augstas kvalitātes audio sistēmu no Harman/Kardon, apsildāmus sēdekļus un stūri, elektriski regulējamus priekšējos sēdekļus ar augstas kvalitātes mākslīgās ādas pārvalkiem, LED lukturus, induktīvu viedtālruņa uzlādes paliktni, 12,3 collu skārienekrānu ar navigāciju, septiņu collu ciparu mērinstrumentus, divu zonu automātisko klimata kontroli, elektriski atveramu bagāžas nodalījuma vāku, 360 grādu panorāmas kameru un daudzas drošības sistēmas, to skaitā avārijas bremzēšanas sistēmu ar sadursmes brīdinājumu, ceļa zīmju atpazīšanu, adaptīvās tālās gaismas, kā arī joslu maiņas, aklo zonu un krustojuma asistentu.

Solterra ir divi 80 kW/109 ZS elektromotori uz priekšējās un aizmugurējās ass, katram attīstot 169 Nm griezes momentu, bet 71,4 kWh litija jonu akumulators ļauj nobraukt līdz 466 kilometriem.

Izmantojot 150 kW ātrās uzlādes stacijas jaudu līdz 80 procentiem akumulators uzlādējas aptuveni 30 minūtēs.

Foto: Subaru

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.