No 52 900 eiro – BMW modernizējis 4.sēriju (+ FOTO)

BMW 4.sērijas kupeja un kabriolets ticis pie uzlabojumiem feislifta programmas ietvaros.

Vizuālie uzlabojumi ir patiešām nelieli – priekšējiem un aizmugures lukturiem izveidots jauns iekšējais grafiskais zīmējums, BMW raksturīgajām radiatora “nāsīm” piešķirts rūtiņu musturs, melna vai hromēta apdare tam pašam režģim atkarībā no versijas. Par piemaksu pieejami LED-Matrix priekšējie lukturi un aizmugures lukturi ar lāzergaismām.

Arī salonā nelieli pārveidojumi, kas ietver jau iepriekš ieviestā Curved Display novietojumu, jaunu stūri, ventilēšanas un kondicionēšanas iekārtu, savukārt fona izgaismojums un elektriski nolokāmi ārējie spoguļi būs jau standarta komplektācijā.

4.sērijas kupejas un kabrioleta dzinēji aptver jaudas diapazonu no 184 Zs līdz 374 Zs visos variantos sadarbojoties ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Visi sešcilindru rindas dzinēji ir aprīkoti arī ar 48 voltu vieglo hibrīda tehnoloģiju, tāpat kā četrcilindru dīzelis. Atkarībā no varianta – aizmugures vai visu riteņu piedziņa, sporta vai adaptīvā piekare – papildaprīkojums. M Performance modeļiem M440i un M440d standarta aprīkojumā arī sporta pārnesumkārba, sporta bremzes un M sporta diferenciālis.

BMW 4. sērijas elektronisko palīgu skaitā priekšējās sadursmes brīdinājuma sistēma ar automātisko bremzēšanu, kruīza kontrole ar bremzēšanas funkciju, ceļa zīmju atpazīšana, manuālā ātruma ierobežojuma palīgsistēmu, brīdinājums par novirzīšanos no joslas ar automātisko atgriešanās funkciju.

Par piemaksu piedāvā distances parkošanos kontroli ar sensoriem priekšā un aizmugurē, ko var uzlabot ar Park View, Panorama View un Remote 3D View funkcijām, adaptīvo kruīzkontroli ar Stop&Go, vadītāja braukšanas palīgsistēmu ar piestūrēšanas un joslu asistentiem.

Zināms, ka BMW 4.sērijas modernizētā modeļa kupejas cena sāksies no atzīmes 52 900 eiro, par kabrioletu prasīs vismaz 60 400 eiro. Pārdošanā abi nonāks martā.

 

 

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.