Jeep parāda elektriskā Wagoneer S salonu ar četriem ekrāniem (+ FOTO)

Jeep publicējis sava flagmaņa Wagoneer elektriskās modifikācijas S salona attēlus atklājot, ka tirdzniecībā tas nonāks rudenī.

Jeep flagmaņa saimē jau ir iekšdedzes motoru Wagoneer un Grand Wagoneer, kā arī to pagarinātās versijas Wagoneer L un Grand Wagoneer L. Drīzumā tiem pievienosies elektriskais modelis Wagoneer S, kura attēlus ražotājs tagad oficiāli publicējis arī savā mājas lapā.

Jau iepriekš izskanējušai informācijai par Wagoneer S 600 Zs divu motoru spēka iekārtu, kas 100 km/h ļaus sasniegt 3,5 sekundēs, Jeep pievienojis vēl dažas nianses, darot zināmu, ka elektriskais modelis saņems daudzfunkcionālu stūri ar fiziskām pogām, panorāmas jumtu ar jumta lūku, salona fona izgaismojuma funkciju un McIntosh audio sistēmu ar 19 skaļruņiem. Salona attēlos redzami četri ekrāni: vadītāja instrumentiem, multivides un klimata iekārtai, kā arī priekšējam pasažierim, bet viduskonsolē iebūvēta starta poga un apaļš braukšanas režīmu selektors ar P, R, N un D izvēli, Sand, Snow, Eco, Auto un Sport iestatījumiem, ko piedāvā Selec Terrain sistēma.

Par akumulatora ietilpību joprojām nav informācijas, taču zināms, ka STLA Large platforma atbalsta bateriju līdz 118 kWh, kas sedaniem nodrošina sniedzamību līdz 800 km, bet SUV – līdz 640 km.

Foto: Jeep

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.