Ford uzlabojis krosoveru Puma

Ford modernizējis B segmenta krosoveru Puma, nedaudz atsvaidzinot tā izskatu, pārveidojot salona iekārtojumu, uzlabojot multivides iekārtu un ar to saistītos risinājumus.

Vizuālie pārveidojumi ir nelieli un šajā gadījumā saistās ar jauniem Matrix LED lukturiem un lielāku zīmola logotipu radiatora režģa centrā. Tam jāpieskaita seši jauni virsbūves krāsu varianti un vieglmetāla riteņu diski 17-19 collu formātā. Salonā būs jauns priekšējais panelis un stūre ar multifunciju pogām, 12,8 collu ciparu mērinstrumenti vadītājam un centrālais 12 collu multimediju sistēmas skārienekrāns. Jaunā Sync-4 multivides iekārta strādā divreiz ātrāk, komplektēta ar Alexa balss asistentu, atbalsta bezvadu Apple CarPlay un Android Auto.

Elektronisko palīgu klāstu papildina Predictive Speed ​​​​Assist – viedās kruīzkontroles uzlabots variants, kas, kā norāda zīmols, ļauj “automātiski pielāgot ātrumu, lai ērti izbrauktu ceļa līkumus vai maģistrāļu nobrauktuves”.

Parastās Pumas ir aprīkotas ar 1.0 EcoBoost Hybrid turbodzinēju (125/155 ZS) kombinācijā ar manuālo vai robotizēto pārnesumkārbu, bet sportiskā modifikācija Puma ST saņem šī dzinēja 170 Zs versiju apvienojumā ar Powershift.

Ražotājs paziņojis, ka līdz gada beigām iepazīstinās ar Puma elektrisko modeli, taču nekādas detaļas par šo projektu vēl neatklāj.

Foto: Ford

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.