Ar Audi motoriem – Cupra laiž klajā divus jubilejas modeļus par 76 430 eiro katru

Atzīmējot Cupra sešu gadu jubileju, Spānijas sportisko modeļu kalve laiž klajā divas flagmaņa Formentor VZ5 īpašās versijas, katru 222 eksemplāru skaitā.

2018. gada 22.februārī tika dibināts ar Seat cieši saistītais Cupra, kas šodien ir patstāvīgs ražotājs ar augošu dinamiku. Jubileja tiek atzīmēta ar krosovera Formentor VZ5 īpašajām versijām Century Bronze Matt un Enceladus Grey Matt jeb Century un Enceladus.

Nosaukumi apzīmē matētās virsbūves krāsu no katra varianta  222 eksemplāriem. Abas versijas aprīkotas ar bronzas krāsas (ir arī melni) 20 collu riteņu diskiem, bronzas krāsas spoguļu korpusu uzlikām, speciāliem logotipiem un izplūdes sistēmas uzgaļu dekoriem.

Century Bronze Matt modelim ir izmantoti vara dekori, savukārt Enceladus Grey Matt ir melna apdare. Abu versiju salonā iebūvēti CUPBucket sporta sēdekļi ar melnu polsterējumu, būs melns priekšējais panelis, oglekļa šķiedras ielaidumi, bronzas krāsas diegu nošuves.  Abiem krosoveriem arī liela izmēra panorāmas stikla jumts, iegravēti numuri durvju paneļos un Audi pieccilindru motors ar 390 Zs jaudu motortelpā.

Katra no versijām tiks izlaista 222 eksemplāru skaitā, cena vienāda – 76 430 eiro.

Foto: Seat

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.