Grieķijā sadeg 3 miljonus vērts Koenigsegg; ražotājs aizliedz pārējo Jesko ekspluatāciju (+ FOTO)

Gluži jaunais hiperauto tikai pirms dažām dienām tika nodots savam īpašniekam.

Atēnās nezināmu iemeslu dēļ aizdedzies un pilnībā sadedzis Koenigsegg Jesko – ekskluzīvs un ļoti dārgs hiperato, kas Grieķijas galvaspilsētā bija ieradies, lai piedalītos prestižos pasākumos.

Par 15.jūnijā notikušo negadījumu nav daudz ko pastāstīt – uz autoceļa netālu no Atēnām automašīna negaidot aizdegusies, liesmām to pilnībā iznīcinot, bet vadītājs un tā līdzbraucējs, par laimi, palikuši neskarti. Aculiecinieki stāstījuši, ka pirms dažām dienām redzējuši šo automobili ielās, taču todien viss bijis kārtībā. Liktenīgajā dienā Atēnās valdījis liels karstums, taču tas netiek uzskatīts par ugunsnelaimes cēloni.

Zināms, ka īpašnieks šo superdārgo spēkratu saņēmis tikai dažas dienas pirms notikušā. Ekskluzīvais spēkrats paguvis piedalīties Ghost Squadron 2024 Koenigsegg automobiļu saietā un 6to6 Europe Tour rallijā.

Zaudējumi pārsniedz 3 miljonus eiro, jo cietušais hiperauto bijis eksemplārs no Nür Edition ar pilnībā no oglekļa šķiedras izgatavotu virsbūvi versijā Jesko Attack ar 24 karātu zelta dekoriem.

Uzzinot par notikušo, ražotājs aicina visus Jesko (piegādāti 24 no plānotajiem 125) īpašniekus atturēties no 1600 ZS jaudīgā automobiļa ekspluatācijas, kamēr nebūs vairāk skaidrības par notikušo.

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.