Līdz pat 9 personām – Jauno Opel Zafira Electric jau var pasūtīt (+ FOTO)

Pasūtīšanai Eiropā kļuvis pieejams Opel Zafira Electric – pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, kas var uzņemt līdz pat deviņiem braucējiem.

Jaunais bezemisiju transportlīdzeklis ieguvis Opel Vizor stilā noformētu priekšpusi, bet salonā var būt 10 collu vadītāja mērinstrumentu panelis ar tāda paša izmēra skārienekrānu multivides saturam.

Pircējs varēs izvēlēties standarta vai pagarināto modifikāciju (4,98 metri un 5,33 metri), divos aprīkojuma variantos (Edition un GS), nodrošinot vietu līdz pat deviņām personām. Pēc vēlēšanās klients var izvēlēties sēdekļu konfigurāciju ar četriem neatkarīgiem, pretējiem sēdekļiem aizmugurē un (vai) divas elektriski bīdāmas durvis ar sensoriem, kas atvieglos iekāpšanu otrās un trešās rindas pasažieriem.

Bagāžas nodalījuma ietilpība atkarīga no versijas un var uzņemt līdz pat 4900 litriem.

Jauno Zafira Electric darbina 100 kW (136 ZS) elektromotors ar maksimālo griezes momentu 260 Nm. Transportlīdzekļa maksimālais ātrums 130 km/h, enerģijas patēriņš 24,9 kWh/100 km, sniedzamība – līdz 347 km bez papildu uzlādes, kas ir par 20 km vairāk nekā līdz šim.

50 kWh akumulatoru pie 100 kW iekārtas var uzlādēt līdz 80 procentiem 38 minūtēs, 75 kWh akumulatora nepieciešamas 38 minūtes.

Zafira Electric pieejami trīs braukšanas režīmi (Normal, Eco un Power), trīs rekuperācijas režīmi, LED priekšējie lukturi jau bāzes modelim, līdz pat 18 modernām elektroniskajām drošības sistēmām.

Jauno Opel Zafira Electric jau var pasūtīt, cena Vācijā – no 47 550 eiro.

Foto: Opel

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.