Vairāk jaudas un retro izskats – poļu dizains G-klases Mercedes (+ FOTO)

Polijas tūninga uzņēmums Carlex Design nācis klajā ar jaunāko projektu – G-Vintage, kas izveidots uz Mercedes-Benz G-klases modeļa bāzes.

Carlex ideja G-klases Mercedes pārveidošanai ir 70. gadu izskata radīšana, tādēļ mūsdienu G-klases apvidnieks iegūs retro stila bamperus ar hromētiem elementiem, hromētus kāpšļus un pārveidotu radiatora resti ar Carlex logotipu.

Attiecībā uz 20 collu riteņiem, Carlex pakāpjas vēl tālāk atpakaļ un izmanto 50. gadu stilu ar bagātīgu hroma piedevu diskiem un baltām apmalītēm riteņiem.

Salona apdarei izmantota mākslīgi vecināta āda, kas pēc klienta izvēles var būt pat ar iestrādātiem dimanta putekļiem, ar dabīgo koku izdarināta bagāžas nodalījuma grīda un aizmugures sēdekļu atzveltnes, bet hroma dekori ventilācijas izvados un durvju paneļos apvienoti ar mūsdienīgu multimediju iekārtu un liela izmēra jumta lūku.

Neatpaliek arī motoru inženieri, kas astoņu cilindru agregāta jaudu gatavi pacelt no 585 Zs un 850 Nm līdz 805 Zs un 1020 Nm, solot, ka maksimālais ātrums pieaugs līdz 260 km/h.

Carlex Design pārveidojumu cena vēl netiek atklāta, taču pasūtītājam jāņem vērā, ka AMG G63 bāzes modelis maksā gandrīz 190 000 eiro.

 

Foto: Carlex Design

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.