Nepilni 37 000 eiro – Volkswagen elektrificējis Caddy

Vācijas autobūves uzņēmums Volkswagen laiž klajā Caddy Plug-in hibrīda modeli, kas ar elektrību spēs veikt līdz pat 122 kilometriem.

Caddy e-Hybrid veidots uz 1,5 litru TSI 116 Zs motora bāzes, apvienojumā ar elektromotoru sasniedzot 150 Zs jaudu. Komplektā sešu pakāpju divsajūgu pārnesumkārba un 19,7 kWh baterija, kas pilnībā elektriskā režīmā ļaus nobraukt līdz 122 km.

Ar vienu klikšķi uz displeja vadītājs var izlemt, kad virzīties uz priekšu pilnībā elektriskā režīmā, izvēloties brauciena sākumu, posmu pa vidu vai tikai galamērķa tuvumā.

Pircējiem tiks piedāvāts divvietīgs kravas variants Cargo (36 985 eiro) un pasažieru versija (44 566 eiro), turklāt abi varianti būs pieejami pagarinātajā Maxi modifikācijā.

Turpmāk visi Caddy standartaprīkojumā tiks aprīkoti ar digitālo instrumentu paneli, ceļa zīmju atpazīšanu, kruīza kontroli, parkošanās palīdzību, kā arī palīgsistēmu, kas brīdina vadītāju par nogurumu.

Cargo versijām ir pievienotas papildu sistēmas, piemēram, papildu sānu un galvas drošības spilveni, daudzfunkcionāla kamera, riepu spiediena kontrole, joslas asistents un frontālās sadursmes brīdinājuma asistents ar gājēju/velosipēdistu noteikšanu. Caddy Cargo saņem arī no pasažieru varianta pazīstamo daudzfunkcionālo stūri.

Pieejams arī IDA balss palīgs ar ChatGPT funkciju, taču tas būs par papildmaksu.

 

Foto: Volkswagen

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.