Škoda piedāvās jauno Elroq ar salonu no pārstrādātām drēbēm, tīkliem un pudelēm (+ FOTO)

Ja jums tiešām rūp tīrāka planēta, tad elektriskais krosovers Elroq ar salona apdari no pārstrādātiem materiāliem būs īstā izvēle.

Škoda paliek uzticīga sev un gaidāmā jaunuma Elroq detaļas atklāj pa mazam gabaliņam – tāpat kā to darījusi citkārt – ar citiem jaunākajiem modeļiem.

Šoreiz ražotājs parādījis salona skices un pastāstījis, ka krosovers Elroq, kas modeļu klāstā nostāsies pakāpienu zemāk par Enyaq, iegūs salona apdari no otrreiz pārstrādātiem materiāliem. Pircējs varēs izvēlēties versijas Studio, Loft, Lodge un Suite, turklāt ikvienā no tām būs izmantoti savādāki ekoloģiskie materiāli: plastmasas pudeles, zvejas tīkli un pirmoreiz – arī pārstrādāts apģērbs.

Elroq būs pirmais čehu modelis, kas izmēģinās elementu Tech Deck Face – slēgtu paneli radiatora restes vietā, no uzņēmuma jaunā dizaina stila Modern Solid. Kopumā automašīnas gabarīti un formas nav liels noslēpums, jo Elroq kā pavadošais transports piedalījās šī gada Tour de France velobraucienā, tiesa – klāts ar maskējošo plēvi, visas dizaina nianses vēl neatklājot.

Elektriskais krosovers tiks piedāvāts ar aizmugurējo vai priekšējo riteņu piedziņu, četrās jaudas versijās (170 līdz 299 Zs) un trīs 55, 63 un 82 kilovatstundu akumulatoriem. Ar lielāko no tiem Elroq bez uzlādes nobrauks līdz 560 kilometriem.

Foto: Škoda

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.