Vācijā uz 10 minūtēm slēdz A8 automaģistrāli, iemesls ir neparasts

Aizvakar, 25. augustā uz aptuveni 10 minūtēm tika pilnībā apturēta satiksmes plūsma Zalcburgas virzienā, lai palīdzētu kādam vīrietis, kurš bija nonācis neapskaužamā situācijā.

Līdzīgi droši vien ir gadījies ne vienam vien aizmāršīgam autobraucējam, uz brīdi piestājot maltītei vai uzpildot degvielu – lai ērtāk darboties, naudas maku vai telefonu uzliekam uz mašīnas jumta, bet sākot braukt, par atstātajām mantām ne vienmēr atceramies.

Tieši tā sanācis kādam vīrietim, kurš no Vācijas bija devies ceļojumā uz Itāliju un uz brīdi piestājis Iršenbergas atpūtas vietā – viņš attapies vien tad, kad uzbraucot uz A8 maģistrāles un strauji paātrinoties, sadzirdējis blīkšķi.

Saprotot kas noticis, viņu pārņēmis izmisums – makā atradās ne tikai ceļojuma tēriņiem paredzētā nauda, aptuveni 500 eiro, bet arī visi svarīgākie personu apliecinoši dokumenti un autovadītāja apliecība.

Apstājies nākamajā atpūtas vietā, viņš sazvanīja policiju, kas nekavējoši reaģēja uz vīrieša palīdzības saucienu – uz Iršenbergu tika nosūtīta patruļa, kas nolēma veikt neparastu, bet iedarbīgu pasākumu, uz 10 minūtēm pilnībā slēdzot satiksmi uz A8 no Iršenbergas nobrauktuves Zalcburgas virzienā.

Stāsts ir ar laimīgām beigām, jo naudas maks ar visu tā saturu atgriezās pie īpašnieka, kas varēja turpināt plānoto ceļojumu.

 

Ilustratīvs attēls Foto: Pexels.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.