50 kilometri ar elektrību – Ford iepazīstina ar jauno Ranger PHEV (+ FOTO)

IAA Transportation izstādē Hanoverē Ford prezentējis pikapa Ranger uzlādējamo hibrīdversiju (PHEV), kas ar elektrību spēj nobraukt līdz 50 kilometriem.

Ford Ranger PHEV ir gaidīts papildinājums Eiropas populārāko pikapu klāstā. Šis modelis apvieno 2,3 litru EcoBoost turbo benzīna dzinēju ar 75 kW elektromotoru un 11,8 kWh vilces akumulatoru, kas nodrošina kopējo sistēmas jaudu ar 279 ZS (205 kW) un 690 Nm griezes momentu. Salīdzinot ar V6 turbodīzeļa versiju (240 ZS), šis hibrīda modelis piedāvā lielāku jaudu un efektivitāti.

Elektriskā režīmā Ranger PHEV spēj nobraukt aptuveni 50 kilometrus, turkāt tā akumulators nodrošina iespēju izmantot līdz 6,9 kW elektroenerģijas divvirzienu uzlādei, kas ļauj barot dažādas elektroierīces. Tā ir īpaši noderīga funkcija darbam un atpūtai.

XLT komplektācijā Ranger PHEV cena Vācijā sākas no atzīmes 53 181 eiro, Wildtrak komplektācija maksās vismaz 62 225 eiro, bet par ekskluzīvo Stormtrak versiju, kas izceļas ar Chill Grey krāsu, regulējamiem sporta drošības stieņiem un luksusa interjeru nāksies izdot apaļus 69 000 eiro.

 

Foto: Ford

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.