Turpmāk lētāks – Opel Mokka piedzīvo neuzkrītošu modernizāciju un samazina cenu

Opel kompaktais SUV saņēmis uzlabojumus plānotā modernizācijas procesa gaitā, taču atpazīt jaunāko Mokka nebūs viegli.

Opel vadītājs Florians Huetls uzskata, ka pateicoties pirms dažiem gadiem ieviestajam firmas Vizor tēlam, ko Mokka saņēma pirmais no Opel modeļiem, krosovers ieguvis atpazīstamību, pircēju labvēlību un stabilu noietu, tādēļ būtiska atkāpšanās no šī dizaina būtu riskanta.

Saņemot šādas norādes, Opel dizaineri tiešām nav riskējuši, tādēļ atpazīt modernizēto Mokka var tikai rūpīgi ielūkojoties detaļās, piemēram, pievēršot uzmanību priekšējā bampera konstrukcijai vai lukturu vertikālajai daļai to stūros, kas tagad sadalīta trīs vertikālos klucīšos vai Opel firmas zīmei centrā, kas pilnībā integrēta absolūti melnajā Vizor paneļa centrā.

Salonā jauna multifunkciju stūre ar nedaudz saplacinātu augšējo un apakšējo malu, apvienots un izliekts vadītāja un centrālais displejs 10 collu izmērā katram, pie tam multivides skārienekrānu var apvienot ar navigāciju un balss vadību (jāuzrunā ar Hey, Opel) un savienot ar viedtālruni bez kabeļa.

Modernizētais Opel Mokka tiks piedāvāts Edition un GS komplektācijās par sākuma cenu 26 740 eiro (Vācijā). Tā ir versija ar benzīna motoru, taču pircēja izvēlei arī elektrificēta Mokka ar 48V tehnoloģiju 136 Zs benzīna turbomotoru, 28 Zs elektromotoru un sešpakāpju divu sajūgu pārnesumkārbu par 29 740 eiro, kā arī pilnībā elektrisks modelis ar 115 kW (156 ZS) elektromotoru un 54 kWh akumulatoru, kas nodrošina sniedzamību līdz 403 kilometriem. Šāda modeļa cena būs vismaz 36 740 eiro.

Interesanti, ka līdz ar modernizāciju Mokka cena samazinās, jo pašlaik lētākais krosovera modelis Vācijā maksā 28 565 eiro.

Foto: Opel

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.