Alfa Romeo Junior Veloce nonāk pārdošanā

Itālijas autobūves uzņēmums Alfa Romeo laidis pārdošanā elektriskā SUV Junior saimes jaudīgāko modifikāciju Veloce, kas Vācijas tirgū maksās vismaz 48 500 eiro.

4173 mm garais un 1485 kg smagais Junior Veloce ir aprīkots ar 207 kW (280 ZS) motoru, kas no vietas līdz 100 km/h ļauj ieskrieties 5,9 sekundēs, maksimālais ātrums, ko var sasniegt Veloce ir 200 km/h, bet gaitas rezerve, pateicoties 54 kilovatstundu akumulatoram sniedzas līdz 315 km.

Salīdzinot ar bāzes modeli – 115 kW (156 ZS) jaudīgo Junior Elettrica, Veloce cita starpā ir par divarpus centimetriem zemāka šasija ar pastiprinātiem stabilizatoriem, vēl asāka stūre un sporta bremžu sistēma, kā arī 20 collu. vieglmetāla diski. Komplektu papildina priekšējās ass bloķējošais diferenciālis.

Standarta aprīkojumā melnas krāsas jumts, sarkani melnas krāsas auduma/mākslīgās ādas kombinācijas sēdekļi, Sport paketes pircējiem paredzot Sabelt kausveida sēdekļus.

Ražotājs informē, ka pieejamās virsbūves krāsas ir Bianco Sempione, Nero Tortona, Rosso Brera, Grigio Arese un Avorio Scala, bet cena sāksies no atzīmes 48 500 eiro.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.