Jauka ideja – amerikāņi piedāvā elektrovelosipēdu ar blakusvāģi (+ FOTO)

ASV ražotājs MOD tagad piedāvā elektriskās piedziņas velosipēdu Easy Electric Cruiser Bike arī apvienojumā ar blakusvāģi, kas pieejams kā papildaprīkojums.

Easy Electric Cruiser ir retro stila elektrovelosipēds, kas atgādina pirms gadiem 50-60 ražotus mopēdus vai vieglos motociklus. “Degvielas tvertnē” tam paslēptas vadības ierīces un akumulators, savukārt pašu konstruētais 750 vatu rumbas motors atrodas aizmugurējā ritenī.

No Samsung elementiem izgatavotā akumulatora jauda ir 15 ampērstundas un tas paredzēts, lai sniegtu atbalstu vadītājam, tostarp ar režīmiem, kas atļauj “piedot gāzi” un mainīt griezes momentu, transportlīdzeklim ir LED gaismas un Fit, Eco, Cargo, Sport un Turbo režīmi dažādiem braukšanas apstākļiem.

Platās Kenda riepas ar izmēru 24 x 3 collas nodrošina labu saķeri ar dažādām virsmām un veic arī amortizācijas funkciju.

Par papildu maksu pieejamais blakusvāģis izgatavots no izturīga materiāla, un tam ir zems smaguma centrs, kas veicina stabilitāti braukšanas laikā. Kravnesība ir 68 kilogrami un piemērota pirkumu, dzīvnieku vai pat mazu bērnu pārvadāšanai.

Blakusvāģa iekšpusē ir noņemams un polsterēts sēdeklis ar atzveltni un drošības jostām. Pateicoties trim ātrās atvienošanas skrūvēm, blakusvāģi var viegli piestiprināt vai noņemt tikai dažu minūšu laikā bez speciālu instrumentu palīdzības.

Blakusvāģa pircējiem ražotājs tomēr atgādina, ka ar šādu transportlīdzekli ir jāiemācās braukt, ko sevišķi labi var pamanīt līkumos. Sākumā vadītājam būtu jāpamācās braukt vienatnē un tikai tad, kad radusies pārliecība par savām spējām, ņemt līdzi cilvēkus vai dzīvniekus.

Foto: MOD Bikes

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.