Moller Baltic Import ieceļ jaunu izpilddirektori un zīmolu vadītājus

Zīmola Audi automašīnu izplatītājs Latvijā un Lietuvā, kā arī zīmola Volkswagen automobiļu izplatītājs Baltijas valstīs, Moller Baltic Import no 2018. gada 1. janvāra uzņēmuma izpilddirektores amatā iecēlis Ilzi Grasi-Ķibildi.

Audi zīmola vadītāja vakanto amatu ieņēmis bijušais Volkswagen vieglo automašīnu zīmola vadītājs Ilgvars Ļubka, savukārt bijušais Volkswagen tirdzniecības vadītājs Justas Nekrošius stājies Ilgvara Ļubkas vietā.

Ilze Grase-Ķibilde Moller Baltic Import komandā strādā kopš 2012. gada. Pēdējos piecus gadus viņa bija atbildīga par Audi zīmolu Latvijā un Lietuvā. Pirms tam Ilze strādājusi arī pie Toyota, Lexus automašīnu importētāja Igaunijā un BMW importētāja Latvijā mazumtirdzniecības līmenī. No šī brīža viņas galvenā prioritāte ir turpmākā Moller Baltic Import biznesa attīstība Baltijas valstīs.

Ilgvars Ļubka iepriekš bija Volkswagen vieglo automašīnu zīmola vadītājs, bet tagad ieņem Audi zīmola vadītāja amatu Latvijā un Lietuvā. Ilgvaram ir plaša pieredze auto nozarē, kas iegūta, strādājot dažādos vadības līmeņos auto mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā.

Līdzšinējais Volkswagen tirdzniecības vadītājs Justas Nekrošius tagad ieņem Volkswagen vieglo automašīnu zīmola vadītāja amatu. Justam ir vairāk nekā 16 gadu pieredze auto pārdošanā un mārketingā. Viņš pievienojās Moller Baltic Import 2011. gadā kā Volkswagen automašīnu pārdošanas vadītājs Lietuvā.

Līdzšinējais Moller Baltic Import izpilddirektors Tom Nordby ieņem jauno Møller Mobility Group AS pēcpārdošanas direktora amatu un ir atgriezies Norvēģijā.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.