“Chevrolet” krosovera koncepts Šanhajas izstādei (+ foto)

ASV autobūves kompānija “Chevrolet” Ķīnā notiekošajai Šanhajas autoizstādei sagatavojusi konceptuālu modeli “FNR-X Concept”.

“FNR – X” (Find new Roads – atrodi jaunu ceļu) ir tipisks sportiska krosovera modelis, kurā apvienots augsts apvidus auto raksturīgs klīrenss ar dinamisku kupejas tipa veidolu. Raksturīgākās iezīmes ir masīva priekšpuse ar lielām gaisa pieplūdes atverēm, „dusmīgi” LED starmeši, spoileris priekšā un aizmugurē, lieli riteņi un valcējumi virsbūves paneļos.

Konceptam ir liela izmēra stikla jumta lūka, pretējos virzienos atveramas durvis bez centrālā statņa un četri atsevišķi sēdekļi. Funkcionalitāti uzlabo nolokāmās aizmugures sēdekļu atzveltnes. Vadītāja darbu atvieglo vesela armāda moderno drošības sistēmu, multimediju sistēma ar lielu sešstūrainu ekrānu un interneta nodrošinājumu, bet par labsajūtu gādā koka un auduma apdare, kā arī diožu komforta apgaismojums dažādos variantos.

“FNR-X Concept” piedziņu nodrošina hibrīdiekārta, kuras jaudu ražotājs neprecizē. Kopā ar pilnpiedziņu, lielajiem riteņiem, augsto klīrensu, apkārtskata kamerām un regulējamo balstiekārtu tā veido kombināciju, kas krosoveram ļaus salīdzinoši droši justies arī iebraucot ne tik labas kvalitātes ceļos.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.