Jaunais A-klases “Mercedes” – digitāls panelis un sēdekļi kā S-klasei (+ foto)

“Mercedes-Benz” publicējis jaunās A-klases paaudzes salona attēlus. Tagad zinām, ka kompaktais auto saņems pilnībā digitālu mērinstrumentu paneli un elektriski regulējamus sēdekļus.

Jaunais A-klases modelis iegūs S-klases limuzīna stūri un priekšējo paneli, kam paredzēti trīs varianti. Bāzes versija saņems divus 7 collu ekrānus, dārgākā komplektācija – 7 collu ekrānu mērinstrumentiem un 10,25 collu ekrānu multimedijiem, bet topmodelim būs divi ekrāni ar 10,25 collu izmēru.

A-klases salonu tagad varēs izgaismot 64 krāsu variantos (līdz šim 12), bet komfortablie sēdekļi, kas kompaktklasei pirmoreiz izstrādāti ar inovatīvu kompjūtersimulācijas paņēmienu, jau bāzes versijā būs aprīkoti ar elektropievadu, kas ļaus tos regulēt 20 pozīcijās. Savukārt visdārgākajā komplektācijā sēdekļiem, neskaitot elektrisko regulēšanu dažādas pozīcijās, būs arī apsildes un ventilācijas funkcijas.     

Jaunais modelis kļūs plašāks, piedāvājot vairāk vietas ne tikai salonā, bet arī bagāžas telpā, kas pieaugs par 29 litriem, sasniedzot 370 litru ietilpību.

Zināms, ka arī turpmāk A-klase būs pieejama hečbeka, sedana un kupejveidīgā “CLA” modifikācijās, bet pirmizrādi tā svinēs 2018.gada pavasarī – Ženēvas autoizstādē.

 

Foto: Publicitātes attēls

A-klases jaunā modeļa eksterjers atklāts tā saucamajos spiegu foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.