Mitsubishi prezentējis krosoveru Xforce Āzijas tirgum (+ FOTO)

Japānas autobūves uzņēmums Mitsubishi iepazīstinājis ar jauno krosoveru Xforce, kas paredzēts Āzijas un arī citu pasaules reģionu tirgiem.

Xforce ir 4,30 m garš un apveltīts ar 2,65 m riteņu garenbāzi. Neraugoties uz to, ka pilnpiedziņa tam nav pieejama, automašīna ir diezgan labi sagatavota tam, lai varētu pārvietoties arī tur, kur nav asfalta – klīrenss sasniedz 222 mm, uzbraukšanas/nobraukšanas leņķis priekšā/aizmugurē attiecīgi 21 un 35 grādi, vadītāja rīcībā četri braukšanas režīmi: Normal, Gravel, Mud un Wet (normāls, grants, dubļi slapjš).

Krosovera salonā daudz vietas sīkāku priekšmetu uzglabāšanai. Uzņēmums apgalvo, ka jūs varat droši nostiprināt 600 mililitru plastmasas pudeles durvju paneļos, grīdas konsolē un citos nodalījumos. Ir arī dienvidu klimatam tik praktiskais dzērienu dzesētājs. Aizmugurē Xforce ir bagāžas nodalījuma grīda ar regulējamu augstumu, bet funkcionalitāti nodrošina arī 40:20:40 salokāma aizmugures sēdekļa atzveltne.

Salonā ir 12,3 collu informācijas un izklaides sistēmas displejs, 8,0 collu digitālais mērinstrumentu panelis, Dynamic Sound Yamaha premium audio sistēma. Displejs ļauj savienot viedtālruņus ar WebLink, kas projicē lietojumprogrammas uz lielāka ekrāna, turklāt pasažieri var savienot savas ierīces, izmantojot A un C tipa USB portus vai izmantot bezvadu lādētāju.

Piedziņai gan tikai viens agregāts – 1,5 litru četru cilindru dzinējs, kas nodrošina 105 ZS (77 kW) jaudu un attīsta 141 ņūtonmetru griezes momentu, darbojoties apvienojumā ar bezpakāpju transmisiju.

Mitsubishi Xforce startēs Indonēzijā, kur tā cena sākas no atzīmes 382 500 rūpiju (aptuveni EUR 22 840), vēlāk tas kļūs pieejams arī citur Dienvidāzijā, Latīņamerikā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā.

Foto: Mitsubishi

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.