Apvidnieks ar sērfošanas dēli par 100 000 eiro (+ FOTO)

Land Rover laidis klajā apvidus auto Defender 90 īpašo versiju, kas Eiropas tirgū būs pieejama par nepilniem 100 000 eiro.

Land Rover Defender 90 Marine Blue Edition izcelsies ar klasisko krāsojumu, ko Defender priekštečiem izmantoja 1950. līdz 1970. gadiem. Šim nolūkam īpašajam modelim izstrādāta tumši zila folija apvienojumā ar kontrastējošu baltas krāsas jumtu uz kura piestiprināts jumta bagāžnieks ar vējdēli. Uz īpašā modeļa statusu norāda plāksnīte ar uzrakstu “One of 25”.  

Augstāka aprīkojuma variantā SE ir iekļauts nolokāms jumts no tekstilmateriāla, ādas sēdekļi, dzērienu atdzesēšanas nodalījums, Meridian audio sistēma, viedtālruņa induktīvā uzlāde, adaptīvā kruīza kontrole, ieskaitot sadursmes brīdinājuma sistēmu, un elektroniski vadāma pneimatiskā piekare.

Ražotājs norādījis, ka īpašās versijas motortelpā atrodas D250 dīzeļdzinējs, kas kombinētā ciklā uz 100 km patērē vidēji 8,7 litrus degvielas.

Pavisam tiks izlaisti tikai 25 Defender 90 Marine Blue Edition eksemplāri. Vācijā šādas automašīnas cena ir 99 800 eiro.

Foto: Land Rover

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.