Ford EcoSport sešriteņu versija par pieņemamu cenu (+ FOTO)

Izsolē izliktais Ford EcoSport varētu būt viens no izdevīgākajiem piedāvājumiem tiem, kas meklē sešriteņu transportlīdzekli.

Ford EcoSport ir kompakts krosovers, kas kopš 2013.gada izlaists aptuveni 100 000 eksemplāru skaitā. Automašīnas garums ir nepilni 4 metri, iespējams, tādēļ īpašnieks bija nonācis pie secinājuma, ka jāpievieno trešā ass, iegūstot lielāku kravas telpu un, protams, arī apkārtējo uzmanību.

Citas izmaiņas ietver pagarinātu jumta bagāžnieku un antispārnu, kas piestiprināts virs aizmugures durvju stikla. Priekšējo un aizmugurējo daļu dizains nav mainīts, tāpat kā durvju izskats. Trešās ass riteņi ir tāda paša dizaina kā oriģinālie, kas nāk komplektā ar Ziemeļamerikas tirgus Titanium versiju.

Aprīkojumā arī ādas sēdekļi, jumta lūka, parkošanās sensori, atpakaļskata kamera un Premium audio sistēma. Motortelpā divlitru benzīna agregāts, kas attīsta 168 Zs un darbojas apvienojumā ar sešu pakāpjuautomātisko pārnesumkārbu.

Sešriteņu Ford EcoSport tiek pārdots ASV un izsoles cena par 2019. gada transportlīdzekli ar 42 575 jūdžu (68 500 km) nobraukumu sasniedz 14 850 dolāru (13 700 eiro).

Foto: Ekrānbilde no facebook.com/marketplace

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.