Nepilni 57 000 eiro – Volkswagen ID 7 jau var pasūtīt

Volkswagen uzsācis jaunākā ID saimes modeļa iepriekšpārdošanu. Pagaidām pilnībā elektrisko sedanu var pasūtīt tikai īpaši kvalitatīvajā Pro aprīkojuma variantā.

Nesen ziņojām, ka Volkswagen rūpnīcā Vācijas pilsētā Emdenā uzsākta jaunā ID saimes modeļa ID.7 ražošana, tagad tas kļuvis pieejams pasūtīšanai Pro aprīkojuma komplektācijā par cenu, kas sākas no atzīmes 56 995 eiro (Vācijā).

Gandrīz piecus metrus garais un ar 532 litru bagāžas nodalījuma ietilpību apveltītais aizmugures riteņu piedziņas ID.7 Pro versijā ir aprīkots ar 210 kW (286 ZS) motoru, kas rada 545 Nm griezes momentu, bet kombinētais patēriņš 16,-14,1 kWh uz 100 km pēc ražotāja apgalvojuma ļaus nobraukt līdz 621 kilometriem bez papildu uzlādes.

Pro versijas komplektācijā iekļauti tādi mūsdienīgam automobilim svarīgi elementi kā paplašinātās realitātes displejs, navigācijas sistēma “Discover Pro Max”, braukšanas palīgsistēmas, kas brīdina par šķēršļiem, uztur transportlīdzekli savā joslā, vajadzības gadījumā automātiski bremzē, paātrinās un uztur distanci.

Foto: Volkswagen

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.