Mercedes-Benz prezentē jaunāko Marco Polo

Caravan Salon izstādē, kas šajās dienās notika Vācijas pilsētā Diseldorfā, Mercedes iepazīstinājis ar kempera Marco Polo jaunāko modeli.

Vizuāli uz V-klases bāzes radīto kemperi tagad atpazīs pēc jaunās radiatora restes, kas pieaugusi izmēros un dižojas ar neskaitāmām Mercedes trīsstaru zvaigznītēm. Izceļas arī jaunie Multibeam lukturi, bamperi un hromētā līste ar uzrakstu Mercedes-Benz.

Salonā jauns priekšējais panelis ar diviem 12,3 collu displejiem un jaunākās paaudzes MBUX multimediju iekārtu, nomainīti gaisa pievadu deflektori, un viduskonsolē iekārtots bezvadu uzlādes nodalījums. Jaunā stūre atpazīst, vai vadītājs tur rokas uz aploces.

Vairākas Marco Polo funkcijas ir pārveidotas ar Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC) interfeisa moduli, tādēļ tās var vadīt, izmantojot ekrānu kabīnē un viedtālruņa lietotni. Tikai ar vienu klikšķi var izslēgt vairākas funkcijas, kas ārpus pilsētas nav vajadzīgas, savukārt stāvvietā noder grīdas izlīdzināšanas funkcija, ko palīdz realizēt AirMatic pneimatiskā piekare.

Marco Polo, tāpat kā iepriekš, ir aprīkots ar paceļamu jumtu, gultu, saliekamo galdu, drēbju skapi un aprīkotu virtuvi. Tajā var izmitināt četrus cilvēkus.

 Motortelpā atrodas divu litru četrcilindru dīzeļdzinējs, kas sadarbojas ar deviņu pakāpju automātu. Piedziņa – aizmugures vai visu riteņu. Jaunā modeļa cenu ražotājs nav paziņojis, aktuālais Marco Polo maksā vismaz 75 290 eiro.

Tirgū Marco Polo sīvākie konkurenti būs Volkswagen T7 California un Ford Transit Custom Nugget.

Foto: Mercedes-Benz

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.