Ātrumpārslēgs pie stūres: Škoda ļauj ieskatīties jauno Kodiaq un Superb salonā (+ FOTO)

Čehijas autoražotājs Škoda publicējis Kodiaq un Superb jaunās paaudzes modeļu attēlus, ļaujot ielūkoties to salonos vēl pirms oficiālās pirmizrādes.

Abi jaunākie Kodiaq un Superb tiek komplektēti ar jaunu priekšējo paneli un vidus konsoli. Pamanāmākā atšķirība – DSG kārbas pārnesumpārslēga svira, kas tagad atrodas aiz stūres, izbrīvējot vairāk vietas viduskonsolei un tajā iebūvētajiem sīklietu nodalījumiem, divu viedtālruņu uzlādes un aktīvās atdzesēšanas nišai.

Vadītāja un pasažieru rīcībā arī ciparu mērinstrumenti un 13 collu brīvi stāvošs multivides ekrāns, kas ir lielāks nekā jebkad iepriekš.

Jaunums ir arī zem tā novietotās Smart Dial (viedie zvani) pogas – pielāgojamas rotācijas spiedpogas ar digitālo displeju, ko izmanto piekļuvei dažādām funkcijām, piemēram, salona temperatūras regulēšanai, sēdekļu apsildei un sēdekļu ventilācijai vai informācijas un izklaides sistēmas skaļumam, braukšanas režīmiem un kartes tālummaiņai, savukārt to displeji nodrošina ātru un pilnīgu pārskatu.

Tam jāpieskaita atpakaļskata spogulī iebūvētie USB-C porti (līdz pat četrām pieslēgvietām), salona fona izgaismojums, Simply Clever risinājumi (ledusskrāpis un lietussargs durvīs), kā arī nodeva ilgtspējīgai un videi draudzīgai politikai – variants ar Ergo sēdekļiem, kam ir pneimatiskā masāžas funkcija un sēdekļu spilveni, kas izgatavoti no 100% pārstrādāta poliestera.

Škoda Kodiaq

Škoda Kodiaq

Škoda Kodiaq

Škoda Superb

Škoda Superb

Škoda Superb

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.