Cupra piedāvā 500 eksemplārus Formentor VZ5 BAT (+ FOTO)

Cupra laidīs klajā krosovera Formentor īpašo versiju VZ5 BAT Limited Edition, ko sola 500 eksemplāru skaitā. Cena vēl nav atklāta, toties zināms, ka Audi 2,5 litru motors tam nodrošinās 390 Zs.

Cupra Formentor standarta modelis čakli krāj kilometrus modernizācijas programmas ietvaros, taču pirms ražotājs parādīs šī darba rezultātu, ražotājs piedāvās klientiem 500 eksemplārus speciālā izpildījumā ar nosaukumu Formentor VZ5 BAT.

Formentor VZ5 BAT būs raksturīga melnas krāsas apdare gan eksterjeram, gan interjeram. 20 collu vieglmetāla riteņu diski, radiatora reste, spoguļu korpusi, izplūdes sistēmas uzgaļi, jumta sliedes un emblēmas ir melnā krāsā, bet salonā tas redzams kausveida sporta sēdekļu, ventilācijas sistēmas izvadu un viduskonsoles noformējumā. Vienīgais elements, kas kontrastē ar melno, ir kaparkrāsas bremžu suporti.

Formentor VZ5 BAT motortelpā iebūvēts Audi 2,5 litru TFSI agregāts, kas šajā gadījumā attīsta 390 Zs – par 10 Zs mazāk nekā vācu mašīnās. Kombinācijā ar septiņu pakāpju DSG pārnesumkārbu un 4Drive pilnpiedziņu spāņu krosovers līdz simtam ieskrienas 4,2 sekundēs, bet maksimālais ātrums elektroniski ierobežots līdz 250 km/h.

Cenu Cupra nenosauc, taču tā kā VZ5 BAT pieteikts kā ekskluzīvākā no Formentor versijām, jādomā, ka pircējam jāgatavo vismaz 75 000 eiro (standarta Formentor VZ5 – no 70 000 eiro).

    

 

Foto: Cupra

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.