Elektriskais Mustang arī Rally versijā (+ FOTO)

Mustang Mach-E Rally modelim ir augstāks klīrenss un virkne citu pārveidojumu.

Ford pieteicis elektriskā Mustang Mach-E jauno modifikāciju Rally, kas pircējiem kļūs pieejama 2024.gada pavasarī.

Mustang Mach-E Rally ir aprīkots ar divu elektromotoru piedziņu un 20 mm augstāku klīrensu, ko tam nodrošina piekare ar MagneRide amortizatoriem. Motora jauda salīdzinājumā ar versiju GT ir tāda pati – 487 Zs, bet griezes moments ir palielināts līdz 800 Nm.

Komplektā arī spēcīgākas bremzes ar 385 mm bremžu diskiem priekšā un sarkanas krāsas Brembo suportiem, priekšējais spliteris un miglas lukturi rallija automašīnu stilā, 255/55 Michelin Cross Climate 2 riepas baltos 19 collu vieglmetāla diskos, aizmugures spoileris, kas atgādina sportisko Focus RS. Par piemaksu var pasūtīt papildu aizsargus no dubļiem, bet RallySport režīms, kas piemērots braukšanai ne tikai pa granti, bet arī pa sniegu, jau standarta aprīkojumā, tāpat kā sportiskās svītras, kas grezno motora pārsegu. Salons izceļas ar riteņu diskiem pieskaņotas baltas krāsas dekoriem, kas iestrādāti priekšējā un durvju paneļos, redzami stūres spieķu apakšdaļā un sporta sēdekļu nošuvēs.

Pasūtījumu pieņemšanu Mustang Mach-E Rally iegādei ražotājs sola atklāt nākamā gada pirmajos mēnešos, cena ASV – aptuveni 65 000 dolāru, kas par 5000 dolāru vairāk nekā par GT modeli un par 19 000 vairāk nekā bāzes versijai Select.

Foto: Ford

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.