Trīs dienas pirms pirmizrādes – jaunā Peugeot 3008 attēli jau internetā (+ FOTO)

Stellantis koncerna mājaslapā jau tagad var aplūkot jaunā Peugeot 3008 elektriskās piedziņas modifikācijas E-3008 attēlus. Oficiālā pirmizrāde paredzēta 12.septembrī.

Saskaņā ar mediju informāciju, vakar internetā „nejauši nopludināti” jaunā Peugeot 3008 attēli, tādēļ operatīvi reaģējot uz incidentu, ražotājs tos savā mājaslapā publicējis pats un atšķirībā no „nejauši” izplatītajiem, šeit tie ir lieliskā kvalitātē.

Lielākais pārsteigums modeļa faniem – 3008 tagad ir fastback jeb kupejveida virsbūve. Jau pats par sevi tas ir pieteikums dinamikai, vismaz vizuāli, taču kopējo iespaidu vēl vairāk pastiprina vertikālie lauvas nagu lukturi, aizmugures spoileris un radiatora reste, kuras galvenais elements – neskaitāmie rombiņi, kas it kā izplūst no centra uz sāniem.

Salonā galvenie elementi ir interesanti iekārtotais centrālais tunelis, stūre ar taisnu augšējo un apakšējo malu, kā arī izliekts 21 collu displejs, kas uzstādīts virs stūres un apvieno instrumentu paneli ar mediju sistēmu un head-up displeju.

Zināms, ka jaunais Peugeot 3008 ir veidots uz STLA Medium elektriskās platformas, kas paredzēta C/D segmenta automašīnām. Iepriekš tika ziņots, ka modelis būs pieejams ar elektrisko un hibrīda piedziņu. Pirmajā gadījumā maksimālā sniedzamība tiek solīta pat 700 km attālumā, otrā mobilitāti nodrošinās hibrīdi ar 1,2 litru turbodzinēju un 48 voltu elektromotoru, kas iebūvēts sešpakāpju robotizētajā pārnesumkārbā, kā arī jaudīgākā variantā, kur 1,6 litru turbo apvienots ar palielinātas ietilpības akumulatoru.

Foto: Peugeot

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.