Nepilni 19 000 eiro – Hyundai piedāvā modernizēto i20 (+ FOTO)

Hyundai laiž pārdošanā modernizēto i20 par cenām, kas Vācijas tirgū pieejams par cenu, kas sākas no atzīmes 18 900 eiro.

Vizuāli jaunākais i20 modelis mainījies maz, ražotājam izmainot vien dažu detaļu izskatu, piedāvājot jaunus krāsu variantus virsbūvei un interjera noformējumam. Tāpat kā iepriekš, raksturīgākās iezīmes ir krāsojums, kas kontrastē ar melno jumtu, kā arī Z-veida aizmugures lukturi ar dinamiskajām gaismām.

Salonā jaunums ir standarta 4,2 collu LCD instrumenti, USB-A un USB-C pieslēgvietas priekšā un aizmugurē, otrās paaudzes ārkārtas zvanu sistēma ar 4G tehnoloģiju un bezvadu atjauninājumi (OTA) navigācijas kartēm.

Sākuma līmeņa modelis tiek komplektēts ar 1,2 litru benzīna dzinēju ar 84 ZS (62 kW) un piecu pakāpju manuālo pārnesumkārbu, ko var uzlabot ar papildu komplektiem. Piemēram, Komforta paketē (750 eiro) ietilpst automātiskais gaisa kondicionētājs, viedās atslēgas sistēma ar start-stop pogu, lietus sensors un sēdekļu apsilde ārējiem aizmugurējiem sēdekļiem. Izvēloties aprīkojuma versiju Trend, komplektācija ietvers jauno komforta apgaismojumu ar 64 krāsām, bezvadu uzlādes paliktni viedtālruņiem, apsildāmus priekšējos sēdekļus, apsildāmu stūri un elektriski nolokāmus ārējos spoguļus.

Jaudīgākais no motoriem modernizētā i20 klāstā ir versijai 1.0 T-GDI 48V-Hybrid DCT, kur 1,0 litru benzīna tiešās iesmidzināšanas dzinējs ar 120 ZS (88 kW) apvienots ar septiņu pakāpju divsajūgu transmisiju un 48 voltu vieglo hibrīda sistēmu. Šāda i20 cena – 28 400 eiro.

Foto: Hyundai

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.